Знову скандал у посольстві США у Ватикані. Святкували «Трансгендерний день пам’яті»
  • Пон, 21/11/2022 - 22:28

Адміністрація Джо Байдена продовжує зухвалий дипломатичний курс у своєму представництві при Апостольській Столиці. Після того як минулого року вони повісили на будівлі свого офісу прапор неомарксистського руху ЛГБТ, цього року настав час святкування «Трансгендерного дня пам’яті».

До скандального вибрику – який вписується в лінію правління «доброго католика» Джо Байдена – дійшло минулої неділі. Посольство США при Ватикані оголосило у Твіттері, що доєднується до святкувань. «У трансгендерний день пам’яті посольство США в Апостольській Столиці віддає шану тим членам трансстатевої спільноти, які були вбиті з ненависті», - написали вони.

Варто зазначити, що попередній скандал, коли на будівлі посольства США при Апостольській Столиці вивісили «веселковий» прапор, не отримав жодного засуду ані будь-якої реакції з боку Папи Франциска. Що цікаво, попри чисельні акти підтримки постулатів гомосексуально-гендерного лобі, чинний папа зустрічається з критикою радикальних середовищ ЛГБТ. За словами директорки самозваної «католицької» організації ЛГБТ «DignityUSA», Папа Франциск виражає «небезпечне невігластво у питанні статевої ідентичності».