Зустріч Блаженнішого Святослава з членами робочої групи для написання Катехизму УГКЦ для молоді
  • Чтв, 12/09/2013 - 18:20

11 вересня 2013 року в Реколекційно-відпочинковому центрі УГКЦ (смт Брюховичі, Львів) відбулося засідання робочої групи, покликаної Синодом Єпископів УГКЦ до написання Катехизму УГКЦ для молоді. Засідання очолив Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ. У своєму слові він подякував членам робочої групи за «готовність послужити молоді й Церкві».

Голова робочої групи о. Мирон Бендик представив варіанти концепції Катехизму УГКЦ для молоді, які попередньо були обговорені групою. А Блаженніший Святослав представив розуміння концепції цього Катехизму Синодом Єпископів УГКЦ.

Учасники засідання вислухали думки та напрямки Предстоятеля УГКЦ і висловили свої міркування щодо створення Катехизму УГКЦ для молоді.

Відтак Блаженніший Святослав побажав Божого благословення учасникам наради та запевнив свою готовність супроводжувати процес створення концепції Катехизму УГКЦ для молоді.

Пригадуємо, що концепція Катехизму повинна бути представлена на розгляд та затвердження Синоду Єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства Української Греко-Католицької Церкви в грудні 2013 року.

Джерело: http://news.ugcc.org.ua