Зустріч Папи Франциска з Президентом Чилі
  • Суб, 13/10/2018 - 19:17

Лихо зловживань та приймання мігрантів були серед тем, що обговорювалися під час зустрічі у Ватикані між Папою Франциском та Президентом Чилі

В суботу, 13 жовтня 2018 р., Папа Франциск прийняв на аудієнції в Апостольському палаці у Ватикані Його Високоповажність Себастьяна Піньєру Еченіке, який опісля зустрівся також з Державним Секретарем Святого Престолу кардиналом П’єтро Пароліном, якого супроводжував архиєпископ Поль Річард Ґаллаґер, Секретар, відповідальний за стосунки з державами.

Ватиканська прес-служба повідомляє, що під час щирих переговорів сторони висловили задоволення з приводу добрих існуючих двосторонніх стосунків. Далі співрозмовники зупинилися на ситуації в країні, з особливою згадкою про захист життя та болюче лихо надуживань неповнолітніми, наголошуючи на співпраці з метою подолання і запобігання повторенню цих злочинів і їхнього приховування.

Крім того, обговорено деякі теми обопільного зацікавлення в міжнародній і регіональній сфері, насамперед, тему прийняття мігрантів.