Звернення Блаженнішого Святослав до батьків, діти яких приступають до першої святої Сповіді
  • Срд, 15/05/2013 - 09:16

Слава Ісусу Христу!

Дорогі Батьки!

 

Дорогі рідні та хресні батьки! Найперше хочу щиро подякувати Вам за те, що подбали про участь своїх дітей у катехитичних заняттях. Якщо навчимо дітей Божої науки, то вони виростуть побожними людьми та принесуть багато добра Церкві й нашому народові, а для Вас будуть окрасою та потіхою. Тому перше, про що прошу – подбайте, аби ваші діти продовжили катехитичне навчання.

Рік 2013 є проголошеним Роком Віри, рівно ж святкуватимемо 1025-річчя Хрещення Руси-України, що робить подію першої святої Сповіді для ваших дітей та Вас особливо знаменною.

Покликання батьків - передати дітям живу віру в Ісуса Христа. Тому заохочую Вас самих часто сповідатися, якнайчастіше приймати святе Причастя, брати участь у житті парафіяльної спільноти та навчити цього своїх дітей.

 

Сім'я є домашньою Церквою, в якій спільна молитва має велику силу. І якщо Ви ще цього не робите, моліться разом зі своїми дітьми щодня. Бо там, де в молитві прославляють Господа, сходить особливе Боже благословення. Пам'ятайте, що ваші діти с не лише вашими, а передусім це діти Божі, створені на Його образ і подобу.

Із молитвою за вас і ваших дітей та архипастирським благословенням
+Святослав

Джерело: www.ugcc.org.ua