З‘явилось третє відео про правду щодо абортивної індустрії
  • Срд, 29/07/2015 - 19:13

«Центр медичного розвитку» випустив третє відео з серії таємних матеріалів, що викривають продаж тканин плода після абортів у клініках організації «Planned Parenthood».

Католицький сайт «CatholicCulture» повідомляє  про останнє відео, випущене 28 липня, яке містить жахливі кадри, показуючи розчленоване тіло дитини після аборту, з якого техніки готуються зібрати «свій врожай».

Коли працівники обговорювали, скільки різних видів тканин можуть бути зібрані,  Савайта Ґайнд, медичний директор організації «Planned Parenthood» в Скелястих Горах, сказала: «Я думаю, що частина за частиною працює трохи краще, бо тоді бачимо, як багато ми можемо відірвати звідти».

Третє відео також показує роботу каліфорнійської корпорації  «Stem Express», яка демонструвала вражаючий економічний зріст завдяки закупівлі тканин для дослідників. Колишній співробітник компанії пояснює на відео, як організація «Planned Parenthood» надає фетальні тканини: «Вони отримували певний відсоток з усіх зроблених операцій»,  - сказала вона.

Колишній співробітник згадує, що вона втратила свідомість, коли її вперше попросили «збирати» тканини з розчленованого плода. Коли вона опритомніла, симпатична медсестра сказала їй, що це була звичайна реакція, хоча, вона додала: «Дехто з нас так і не зміг переступити через це».

Ці відео, зняті прихованою камерою,  викликали обурення громадськості й численні акції протестів: активісти вимагають, щоб уряд розслідував діяльність організації «Planned Parenthood», і щоби зупинити фінансування організації коштом платників податків. Активісти «pro-life» організували мітинги у 60 різних місцях по всій країні США на 28 липня, вимагаючи реакції від уряду на удаване порушення законів проти торгівлі ембріональними тканинами.

Тим часом у Лос-Анджелесі, корпорація «Stem Cell Express» сподівається на судову заборону показу прихованих відео.