Батьки Софійки Мицко вдячні усім доброчинцям за допомогу. Дівчинка під наглядом італійських лікарів.
  • Пон, 16/03/2015 - 09:30

Софійка росла цікавою, всесторонньо-розвинутою дівчинкою. Любила малювати, відвідувала музичну школу, мала свої дитячі мрії.

Та несподівано в дім прийшло лихо .Аналізи, які зробили дівчинці виявили страшний дагноз "лімфобластна лейкемія". Після всіх обстежень стало зрозуміло, що потрібно робити пересадку кісткового мозку за кордоном. На це потрібні величезні кошти.

І коли ми звернулись за допомогою, то скрізь відчували підтримку і взаєморозуміння.

І сьогодні, коли Софійка вже знаходиться під наглядом лікарів в італійській клініці, ми щиро дякуємо всім небайдужим людям, які відгукнулись на наше горе. Дякуємо всім жителям Золочівського району і золочівській громаді, які не обминали розставлених нами скриньок, церковним громадам, священникам, зокрема о.Віталію Барабашу, отцю Михайлу Сукмановському, освіті, центру зайнятості,і відділу міліції, всім організаціям  та підприємствам району. Щирі слова вдячності звертаємо і до нашої діаспори в світі. Також дякуємо і доброчинцям, які стали для Софійки Святим Миколаєм, подарували їй свято, безліч подарунків і фінансової допоги. Серед наших меценатів були й люди, які давали гроші  і не називали ні імен, ні прізвищ. Велика їм вдячність.

Ми вдячні інформаційним вісникам - це Золочів.нет, Католицький Оглядач, газетам "Народне слово", "Українська справа", Львівському телеканалу 24, зокрема нашій землячці Т.Муравель, та 1+1, головно Степану Грицюку.

Щиро вдячні народному артисту Володимиру  Вермінському і його друзям з Тернополя і нашим золочівським артистам за гарний і милозвучний благодійний концерт. Дякуємо всім, хто допомагав друкувати оголошення і роздруківки. Щиро вдячні і  нашим волонтерам за їхню плідну працю.

Нещодавно на наші прохання звернувся і чоловік з Іспанії, який оплатив Софійці донора, і дав змогу швидше виїхати в Італію, за це йому щиросердечна подяка!

Отож нехай віддасться Вам сторицею дорогі наші благодійники.

Тепер ще звертаємось до Вас про молитву  за успішне лікування і щасливе повернення нашої дівчинки додому!!!