Більше половини британських жінок, які минулого року зробили аборт, користувались контрацепцією
  • Птн, 04/08/2017 - 18:59

Найсвіжіші статистичні дані показують, що більше половини жінок, які зробили аборт у Великобританії впродовж минулого року, використовували хоча б один метод контрацепції.

Дані подані на основі бази 60 592 жінок, які зробили аборт в «British Pregnancy Advisory Service», одному з найбільших постачальників абортів в країні.

Відповідно до даних, 51,2% жінок, які хотіли зробити аборт в 2016 році, користувались як мінімум одним методом контрацепції, а чверть з цих жінок використовувала метод, який вважається «найбільш ефективним» - гормональні таблетки контролю народжуваності та протизаплідні спіралі.

Як інформує CNA, одним із найбільш популярних в суспільстві аргументів на користь контрацепції є те, що вони можуть зменшити рівень кількості абортів. Однак ця статистика підтверджує аргументи про-лайф активістів, котрі наголошують, що контрацепція навпаки спричинює до збільшення потреби у абортах, створюючи фальшиве враження, що вагітність більше не є ймовірним наслідком сексуального співжиття.

Еббі Джонсон, котра колись була директором «Planned Parenthood», а зараз очолює організацію, що допомагає аборціоністам покинути їх роботу, розповіла з власного досвіду: «Я бачила жінок, які робили два, три, чотири аборти через те, що їхня контрацепція не спрацювала».