Гендер в Україну тишком-нишком
  • Пон, 06/03/2017 - 19:29

ЛГБТ лобі та ліво-ліберали намагаються накинути українським громадянам «третю стать», тишком-нишком вписавши її в документи Міністерства охорони здоров’я України. Ну, і знову ж таки потихцем через маленькі двері пробують протинути дозвіл ЛГБТ-особам на усиновлення українських сиріт. Фактично вони виступають на стороні фармакологічної мафії, яка вже давно прагне позбутися в.о. міністра Уляни Супрун, яка спробувала притиснути хвоста гідрі, яка наживається на хворих українцях.

Гендеристи свідомі того, що пропхати закон про усиновлення ЛГБТ-особами дітей без величезного суспільного конфлікту не вийде. Так само вони розуміють, що відкрите запровадження «третьої статі» в законодавство викличе колосальний спротив суспільства. Тому й діють так тихо.

Адже поки тривають у суспільстві гвавти-крики про блокаду ОРДЛО чи навіть самої Московії, про Насірова і псячі будки, поки йдуть жорстокі обстріли в зоні АТО й оборонці України проливають свою кров за здорову й незалежну державу, можна непомітно впхнути довірливим зачуханим українцям, читай аборигенам, європейську «цінність» – гендеризм.

І якщо суспільство не зреагує на це підле пропихання антилюдської отрути в нормативні акти власної держави, то найближчим часом, знову ж таки тишком-нишком прийде легалізація одностатевих партнерств. А там… Ну, як годиться, одного дня просто «дуже розумні й продвінуті» дяді й тьоті скажуть очманілим від несподіванки зачуханим українцям, читай аборигенам: «Вітаємо вас в Содомі й Гоморрі».  

о. Орест Дмитро Вільчинський