Греко-католики Одеси успішно провели Молодіжний Євангелізаційний курс "РУАХ"
  • Втр, 07/02/2017 - 18:40

Греко-католицька громада "Милосердя" при храмі Андрія Первозванного з 1 жовтня 2016 р. успішно запустила Молодіжний Євангелізаційний курс "РУАХ".

Курс передбачає 14 зустрічей, під час яких проходить спільна молитва, розгляд однієї з тем, насичених багатьма цікавими відео, пантомімами та сценками. 

А також обговорення почутої теми за теплим чаєм та печивом.

Першу конференцію провів священик-палотин Юрій Сіцінський, проповідуючи на тему:"В чому сенс життя?".

Чудовий настрій учасникам і гарний музичний супровід зустрічі гарантувала музична група "River of Life", в яку увійшли представники різних християнських громад. Звучали авторські пісні і всі разом прославляли нашого Господа.

На зустріч прийшло багато невіруючої молоді, захопленої неймовірною атмосферою, створеною командою аніматорів,яка працювала і вдень і вночі, щоб зробити все фантастично!

Мирослава ділиться:

На "РУАХ" я потрапила з допомогою моєї однокласниці. Ще з хвилин репетицій мені стало цікаво. Я познайомилася з багатьма людьми, з якими продовжую спілкуватися. Музична група відмінно виступила і в кінці ні як не обійшлося без фото і дружніх обіймів. 

"Слава Ісусу Христу! Перше,що мені сподобалося - це те, що в центрі цього курсу - Христос і любов один до одного. Служіння один одному. Музика,прослава. Конференції, які дійсно змінили моє серце!"- розповідає Андрій. 

Фотограф Костянтин Коренной описує так: 

"Привіт! Запам'яталися в першу чергу новими приємними знайомствами , присутністю на зустрічах представників декількох релігійних конфесій (при роботі з архівом римсько-католицького приходу в Одесі зауважив, що подібні зустрічі з представниками різних конфесій відбувалися набагато частіше, ніж зараз, навіть з часів переслідування), євангелізаціями у громадському транспорті (переконався, що прославляти Бога можна в будь-якому місці, навіть де не був запланований концерт" або зустріч), дуже цікавими темами курсу (і головне, важливими)." 

Хочемо висловити велику подяку Парафії Андрія Первозванного: Владиці Михаїлу, священику Руслану Остафію, який підтримує молодь, отцю Олександру Смеречинському, який провів неймовірну конференцію на другій зустрічі курсу, Отцю Ігорю, Сестрі Одегитрії та іншим сестрам. 

Ласкаво просимо на подальші зустрічі курсу!

Валерія Сорока

Фото: Костянтин Коренной