Хмельницький ВНЗ пропагує гомосексуалізм у школах
  • Птн, 03/02/2017 - 12:12

Нещодавно у школи Хмельницької області надійшло запрошення для учнів 8-11 класів та студентів освітніх закладів взяти участь у конкурсі творчих робіт «Дотримання прав людини в контексті вступу України до ЄС», який організовує один обласний виш.  Згідно з вимогами журі конкурсу,  учасники мають написати есе на одну із восьми запропонованих тем: права біженців і переселенців в Україні та ЄС,  заборона катування, права дитини, боротьба з торгівлею людьми та «права ЛГТБ спільнот в Україні та ЄС».

Мені особисто слабо віриться, що у межах цього вищого навчального закладу діє потужне гей-лобі, яке займається пропагандою гендерних ідеологій. Швидше за все керівництво вишу отримало грошовий грант від однієї з Європейських організацій, де перелік тем був вже визначений. Але втім це не звільняє від відповідальності освітню еліту м. Хмельницького, яка запропонувала учням писати про права геїв і лесбіянок та захищати їхній спосіб життя.  Виходячи з контексту та інших тем, сексуальні меншини та захист їх прав  тут подається як щось добре та нормальне. Підсвідомо організатори тим самим примушують учнів, які хочуть перемогти,  позитивно показувати  європейське законодавство про одностатеві зв’язки та  шлюби,  і одночасно  показувати «недоліки» України у цій сфері та у якому напрямку їй слід прямувати.

З цього напрошуються декілька висновків.  Вилучення з законодавства України спірних пунктів про гендерну ідентичність та сексуальну орієнтацію було значною перемогою у битві, та ще не вікторією у війні з гендерною ідеологією. Зазнавши поразки,  її прихильники  вирішили перейти у підпілля і за європейські кошти поступово змінювати менталітет українського народу, починаючи з  молоді та дітей. Звідси закликаю батьків уважно стежити за навчальними програмами та конкурсами, у яких беруть участь ваші діти.  Не хочу стверджувати, що всім вчителям байдуже, чого вони навчають своїх учнів. Та насправді від них мало що залежить, адже вони повинні слідувати програмам, затвердженими Міністерством освіти і науки.

Та не  все так погано, адже через наявність у конкурсі ознак пропагування гомосексуалізму одне управління освіти вже скасувало його проведення у всіх міських школах.   Але сам факт згадки ЛГТБ у конкурсі дитячих робіт,  на превеликий жаль, доводить, що наша вища освіта та значна частина наукової еліти  просякнута корупцією не лише у сфері хабарів на іспитах, але й через продажність власної духовності та цінностей, які ладна обміняти  за черговий грант з Європи.

Олександр Бучковський