Каліфорнія: у крамницях для дітей запровадять «статево-нейтральні» зони. За їх відсутність каратимуть
  • Пон, 11/12/2023 - 13:21

Американський штат Каліфорнія запроваджує наказ організувати в крамницях товарів для дітей «статево-нейтральні» зони. Тобто необхідно оформити секції з товарами не лише для хлопчиків і дівчаток, але і для дітей - як би дивно це не звучало - із невизначеною чи «нейтральною» статтю.

Вже від нового року в крамницях батьки зможуть купувати для своїх чад товари із зони для тих, хто, за словами лівацьких ідеологів,  «не є ані хлопчиком, ані дівчинкою».

Як інформує pch24.pl, власники крамниць  товарів для дітей будуть змушені виділити окремий відділ з товарами для «статево-нейтральних» дітей. У випадку відсутності такого відділу на власників крамниць чекатиме високий штраф. Творці нового закону передбачають суму штрафу близько 500 доларів за кожен випадок ухилення від закону.

Місцева влада надає курйозні пояснення  такого нововведення. Для прикладу, Івен Лоу з Демократичної партії вважає це «турботою» про дітей, які не хочуть слідувати природному розвитку своєї статі. 

«Ми маємо перестати стигматизувати те, що прийнято для визначених статей і просто дозволити дітям бути дітьми»,- каже депутат, в якого немає своїх дітей.- «В рамках цього ми повинні запевнити, що якщо хтось є маленькою дівчинкою, то вона може знайти паровоз, пожежну машину чи динозавра. І так само, якщо хтось є хлопчиком і є більш творчим та хоче бавитись блискітками, то чому ні?»,- запитує риторично політик.

«На противагу до автора в мене є діти, і власне пʼятеро»,- відповіла під час дебатів над законом колишня республіканська сенаторка Мелісса Мелендез. - «Не думаю, що батьки потребують, аби уряд втручався і розказував їм в який спосіб проводити закупи зі своїми дітьми». 

«Відповідно до сучасної біології, стать не є субʼєктивним самопочуттям, але обʼєктивною науковою реальністю, встановленою на підставі хромосом індивіда з найраніших моментів його існування і відображена сотнями генетичних характеристик. У випадку християн, ці питання особливо розкриває Книга Буття 1,27, в якій сказано, що Бог створив обидві статі на свій образ»,- подає портал LifeSiteNews.com.