Лідери негритянських протестантів висловили своє занепокоєння діяльністю команди Гілларі Клінтон
  • Срд, 02/11/2016 - 14:20

Лідери негритянських протестантських харизматичних деномінацій  звернулись з відкритим листом до кандидата в президенти США Гілларі Клінтон у якому висловили занепокоєння тим фактом, що команда Гілларі Клінтон пробувала викликати ліберальний бунт між католиками США проти ортодоксійних єпископів, повідомляє CNA.

Лист має заголовок «Відкритий лист до Гілларі Клінтон стосовно питання свободи віросповідання для чорної Америки».

У листі висловлюється крайнє занепокоєння тим фактом, що політики втручаються у внутрішнє життя релігійної громади, щоб змінити її доктрини відповідно до своїх власних уподобань і політичних потреб.

Лідери негритянського харизматизму запитують у Клінтон: «Чи зможуть чорні пастори та інтелектуали спрямовувати наші громади згідно з традиціями нашої віри? Якою буде Ваша політика стосовно наших громад: заохочення чи створення перепон?».

«Ми повинні протиставитись тому, що Франциск назвав ідеологічною колонізацією людей віри», - пишуть протестантські пастори – «Ми не прагнемо придушувати інші групи. Однак ми наполягаємо на своєму праві виконування заповіді праведного життя і служіння людям».

На переконання пасторів сьогодні «ведеться добре фінансована війна ґеїв та лесбіянок в США і закордоном проти віри наших предків». Пастори відверто говорять, що ЛГБТ активісти розпочали війну проти свободи віросповідання в США та проти свободи совісті.

У відкритому листі пастори негритянських деномінацій також викладають свій погляд на біблійне вчення про аборт, називаючи аборт «умисним знищенням людського життя коли воно є в найуразливішому стані».

Як наголошують пастори, саме негритянська спільнота найбільш постраждала від легалізації абортів у США. «Як Ви можете виправдати свою недобросовісну мовчанку перед лицем знищення невинного людського життя?», - запитують пастори в Клінтон.

Пастори також висловлюють свою готовність та готовність своїх послідовників терпіти і навіть втратити життя за свою вірність Христові.

Окрім пасторів негритянських харизматичних деномінацій лист також підписали представники негритянських п’ятидесятницьких, методистських єпископальних деномінації