На тлі застосування суворих заходів, ув'язнений в Ірані християнин закликає вірних вистояти
  • Пон, 18/04/2016 - 16:27

В умовах суворих заходів, які  підірвали керівництво домашніх церков в  Ірані, навернений з ісламу в’язень зумів крадькома передати послання підбадьорення до іранських християн.

З проростанням в Ірані домашніх церков, як грибів після дощу, навіть коли уряд ув'язнює або витісняє більшість пасторів у вигнання, християнин в’язень тюрми Раджай Шахр в Караджі минулого тижня закликав іранських християн очікувати  переслідувань, але продовжувати проголошувати Христа.

"Якщо ви відважні на шляху Бога, Божа благодать буде з вами", твердить 31-річний Ебрахім Фіроузі. "Не бійтеся того, що ви робите, і підіймайте знамено Ісуса в ім'я Бога."

Перефразовуючи  підбадьорення з Нового Завіту , Фіруозі запитав: "Якщо ви хочете робити добро іншим, хто може заподіяти вам шкоди? ... Зберігайте чистим своє сумління, щоб людям, які заподіють вам шкоду, було соромно. Якщо це воля Божа, що ви повинні страждати, то краще постраждати за добрі справи".

Послання з'яилося в особливо темні часи для християн в Ірані, де уряд залишив відкритими лише кілька фарсі-мовних церков, Християни не мають іншого вибору,  як збиратись в домах, що є незаконним і жорстоко переслідуться.