Паломництво святинями Італії
  • Пон, 12/06/2017 - 11:53
Венеція, Рим, Ватикан, Асиж, Падуя
 
23.10.2017 р.  —  29.10.2017 р.
 
АКЦІЯ! 295€+100 грн. 360€+100 грн.
 

Недаремно Рим називають Вічним містом. Адже історія столиці Італії розпочалась 2,7 тис. років тому. А місто досі залишається по-особливому прекрасним. Навкруги вимальовуються живі колажі з базилік, фортець, фонтанів, площ, ринків… Дорогою заїдемо у Венецію, Асиж та Падую.  Міста, залиті весняним ароматом та сонцем. Духовне паломництво збагатиться щоденними Літургіями, молитвами біля чудотворних ікон та мощей святих у відомих храмах Європи.

014

1 день:

Виїзд зі Львова. Переїзд до Венеції.

2 день:

В дорозі до Вічного Міста – Рима ми зупинимось у одному з наймальовничіших та найунікальніших міст світу, у Венеції. Наш день розпочнеться з ранкової прогулянки її вузькими та заплутаними вуличками. Ми побачимо найвідоміший міст Венеції, міст Ріальто. Дізнаємось про історію Венеції та відвідаємо її найвідоміший храм, Базиліку Святого Марка, де знаходяться мощі Євангелиста. У Базиліці Святого Марка ми візьмемо участь у Літургії, біля мощей євангелиста Марка.
Головна площа Сан-Марко і неймовірна кількість голубів, символ Венеції – кафедральний Собор святого Марко, де зберігаються реліквії християнства, привезені хрестоносцями; Палац дожів, правителів Венеціанської республіки; міст Ріальто, найстаріший міст, зведений над Гранд-каналом; незабутній вигляд на Венецію з води – все це залишить у нас приємні спогади.

Після Літургії протягом вільного часу можна буде відвідати інші церкви Венеції, поплавати на гондолах, поблукати містом.

venezia-dal-mare2
Те, що ми не зможемо побачити під час піших прогулянок,  ми побачимо, пливучи водяним трамваєм по Великому Каналу, яким ми повернемось до нашого автобуса.

Переїзд на вечерю та нічліг у готель.

3 день: 

Сніданок. Рим.

Протягом екскурсії ми відвідаємо Базиліку Св.Павла (за мурами), Базиліку Святого Івана на Лятерані та Базиліку Матері Божої Більшої. Святі Сходи, по яких Ісус підіймався на суд до Пилата.

17088

Вечеря та нічліг у готелі.

4 день:

Сніданок. Рим. Участь у Генеральній аудієнції з Папою.

Під час Генеральної Аудієнції ми почуємо слово Святішого Отця Франциска, звернене до паломників з усього світу, які прибудуть до Апостольської Столиці.

afp5745549_articolo

Після Генеральної аудієнції з Папою – екскурсія містом: ми відвідаємо Фортецю Св. Ангела ззовні, одну з найгарніших площ Рима, Площу Навона, античний храм всіх богів Пантеон, найвеличніший фонтан Рима, Фонтан ді Треві, Іспанські сходи.

 Вечеря та нічліг у готелі.

5 день:

Сніданок. Переїзд до Асижу. Асиж – це місто, краса і спокій якого торкаються глибини душі кожного паломника. Дорогою до Асижу ми ознайомимось з життям двох його найвідоміших дітей Св. Франциска та Св. Клари. В цей день ми відвідаємо чотири церкви Асижу, Базиліку Св. Марії та Ангелів, з якою пов’язане одне з найбільших чуд в житті св. Франциска, церкву Св. Дям’яна, яку Франциск відбудував своїми руками, Базиліку Св. Франциска, де спочивають мощі святого, в якій у нас буде Літургія, та Базиліку Св. Клари.

Переїзд на вечерю та ночівлю в готель.

basilica-of-saint-francis-of-assisi

6 день: 

Сніданок. Переїзд до Падуї. Падуя є одним з найстаріших міст північної Італії неподалік Венеції. За легендою Падуя була заснована у 12 ст. до н. е. Протягом історії Падуя була важливим культурним центром Італії, тут знаходиться один із найстаріших італійських університетів. Покровителем Падуї є Св. Антоній, помолитись його мощам приїжджають паломники зі всього світу.

12325-wg-po-padua-basilika-justina-008

Екскурсія. Літургія, вільний час, нічний переїзд до Львова.

7 день:

Повернення до Львова.

Вартість виїзду: 295* євро + 100 грн (можлива оплата в гривні по курсу**)

* за умови формування групи від 35 осіб.  При групі від 20 до 35 осіб – вартість 360 євро + 100 грн.

** вартість змінна у відповідності курсу валюти на день оплати.

Додаткова інформація:

У вартість поїздки входить: 4 нічліги у готелях, 4 сніданки та 4 вечері, переїзд автобусом єврокласу, супровід духівника та керівника групи, медичне страхування.

У вартість поїздки не входить: відкриття шенгенської візи – 35 євро (окрім дітей, студентів до 21 року та пенсіонерів) та послуги візового центру – 20 євро; в разі відкриття біометричної візи ОБОВ’ЯЗКОВА ОСОБИСТА ПРИСУТНІСТЬ ОСОБИ В КОНСУЛЯТІ; можливе поселення в одномісному номері за додаткову оплату, витрати на міський транспорт та екскурсії – загалом 40 Євро.

Телефонуйте:

Просимо, по можливості, повідомити, що інформацію знайшли на сайті "Католицький оглядач"

(032) 247-05-02
(068) 209-54-87
(050) 211-97-02