Пренатальний геноцид триває. В 2021 році у світі вбито понад 42 млн ненароджених дітей
  • Срд, 05/01/2022 - 20:46

Понад 42 мільйони ненароджених дітей минулого року стали жертвами глобальної абортивної промисловості. Злочинні наслідки «вільного вибору» безвідповідальних, безсовісних матерів і батьків стали основною причиною смертності в усьому світі.

Сайт Worldometer 31 грудня опублікував звіт, в якому вказано, що головною причиною смерті у світі в 2021 році був аборт. Дітей, вбитих ще до народження, було 42,6 мільйона. Кількість смертей з усіх інших причин становить разом 58,7 млн, що в сумі становить 101,5 млн померлих в 2021 році.

Шокуюча кількість вбивств ненароджених становить 42% усіх померлих за минулий рік. Можна сказати, що при аборціоністах – не лише безпосередніх керівників і виконавців вбивства, але  й їх всюдисущих пропагаторів та співучасників – найбільшими вбивцями в історії світу є «аматори».

Варто зазначити, що навіть covid-19, який офіційно є причиною тероризування і придушення суспільного життя в усьому світі, порівняно з абортами виглядає досить слабо. Відповідно до офіційної, можливо й системно завищеної статистики, він став причиною смерті трохи менше 3,5 млн осіб.

Як відомо, сайт Worldometer був визнаний American Library Association (ALA) однією з найкращих безкоштовних інтернет-сторінок. Нею керує товариство програмістів, дослідників і волонтерів, а їхньою метою є творення глобальних статистик. Та статистика, що стосується причин смертності, базується на даних ВООЗ.