Сенатор Рубіо: Катехизм можуть таврувати як «мову ненависті»
  • Нед, 31/05/2015 - 02:26

Сенатор США від штату Флорида Марко Рубіо зазначив, що на кожного, хто підтримує традиційний шлюб, навішують ярлик «гомофоба і ненависника». За його словами, «наступний крок – доказувати, що вчення основного напрямку християнства, Катехизму Католицької Церкви, є мовою ненависті…», повідомляє Lifesite News.

Сенатор Рубіо не перебільшує. Наче для того, щоб доказати його правоту, організація «People for the American Way» одразу назвала його «анти-геєм».

До складу гей-організацій і видань, що зазвичай клеймують захисників традиційного подружжя «фанатиками», входять «Human Rights Campaign», «GayStarNews», «the Advocate», «lgbtqnation», «Towleroad» та GLAAD. Не-гей групи, які підтримують цю ж лінію, включають «Media Matters», «Salon», «Huffington Post» та «Think Progress». «The Southern Poverty Law Center» є найбільш безвідповідальним: організація, яка вірить в шлюб як союз між чоловіком і жінкою, ризикує бути названою «групою ненависників геїв».

Це безумство не завершується. Минулого року конференцію в Університеті Стенфорда про традиційний шлюб засудили як конференцію «проти-геїв». Більше того, самої постановки подій було достатньо для того, щоб спровокувати попередження, що це випадково може спричинити до «значного зросту самогубств» серед гомосексуалістів. Два роки тому виконавчий директор «Starbucks» заявив, що якщо комусь не подобається політика компанії, яка симпатизує гомо-союзам, «ви можете продати свою частку акцій в «Starbucks» і купити акції іншої компанії». Він сказав це, розповідаючи про те, що «Starbucks» хоче «приймати різноманітність всякого типу». Окрім різноманітності думок.

Сенатор Рубіо попереджає, що ми доходимо до того моменту, коли католицький Катехизм буде засуджений первосвящениками толерантності за його припустиму мову ненависті щодо сексуальності.  Наша сторона повинна відповісти рішуче. Гейстапо наступає.

Білл Донохью, Lifesite News