Священик УГКЦ в Одесі: гомосексуалізм протиприродний... і далі вони змусять нас прийняти педофілію
  • Чтв, 13/08/2015 - 11:36

Бог створив для Адама жінку, а не чоловіка. І лише від чоловіка і жінки народжується життя. І ми це життя приймаємо, тому що ми всі народилися завдяки цьому», - повідомив на прес-конференції Християнських церков в прес-центрі ІА «Одеса-медіа» протоєрей одеського екзархату УГКЦ о.Ігор Тарас.

«Гомосексуалізм протиприродний і ті, хто народився завдяки батькові і матері, не можуть це сприймати. Це страшно. І головне, в чому проблема, - вони ніколи не зупиняться тільки на гомосексуалізмі. Велика частина гомосексуалістів родом з педофілістів. Вони були в дитинстві використані, і далі вони змусять нас прийняти педофілію. І будуть говорити: ви повинні це прийняти. І вже це має місце».

Отець Юрій Нагорний, який представляє на прес-конференції Римо-Католицьку церкву, підтвердив факти жорстокого поводження з дітьми: «Забирають у нормальних сімей дітей і віддають педофілам на виховання. І ці діти не доживають до дорослого віку, бо використовуються сексуально».

«Європа вже бачить, до чого призводить хворий волюнтаризм, і вона через це вимирає, - стверджує о.Ігор Тарас. - Господь дав право, але він дав і обов'язки. Ті, хто позбавляються від гомосексуалізму, кажуть: Якби я не зустрів у своєму житті, дитинстві гомосексуаліста, я б ним ніколи не став. Блуд ніколи не може бути прийнятий, тому що він проти людської природи. Тому, якщо ми не скажемо про це вголос, ми будемо нести відповідальність перед Богом».