Свята Земля
  • Срд, 06/12/2017 - 11:32
Вифлеєм, Єрусалим, Назарет, Кана Галилейська, Капернаум, Єрихон, Мертве Море, Йордан та інше
Виліт зі Львова
Прямий переліт
 
29.04.2018 р.  —  06.05.2018 р.
 
875$+200 грн.
 
 

Священна Земля світових релігій. Гори, які бачили Божих пророків. Море, яке пам’ятає Христа. Земля, де Бог з любові до нас приніс в жертву Свого Улюбленого Сина, і куди Христос повернеться у Славі. Свята Земля!

 

Програма паломництва:

 1 день:

Зустріч в аеропорту, виліт до Тель-Авіва. Приліт в місцевий аеропорт. Трансфер на нічліг до готелю у Вифлеємі.

bethlehem3

2 день:

Сніданок. Вифлеєм, Храм Різдва Христового, Молочна печера. Гора Сіон: гробниця Царя Давида. Місце Тайної Вечері та сходження Святого Духа на апостолів у день П’ятидесятниці. Бенедиктинський монастир – місце Успіння Пресвятої Богородиці. Повернення до готелю. Вечеря. Нічліг.

dsc_0888_birthplace_of_jesus21

3 день:

Сніданок. Переїзд до Єрусалима, Оливна гора, Монастир “Pater noster”. Панорама Єрусалима. Церква “Dominus Flevit” (“Сльоза Господа”). “Церква Всіх Націй” – Страстей Господніх. Гетсиманський сад. Гробниця Діви Марії. Церква “Співаючого когута”. Повернення до готелю. Вечеря. Нічліг.

holy_land10

4 день:

Сніданок. Вифезда – “овеча купіль”. Церква св. Анни – місце Різдва Пречистої Діви Марії. Via Dolorosa – Хресна Дорога. Храм Гробу Господнього, Голгофа, Камінь помазання, Гріб Господній. Стіна Плачу. Повернення до готелю. Вечеря. Нічліг.

holy_land26

holy_land16

holy_land1

5 день:

Сніданок. Кана Галилейська – місце першого чуда Ісуса Христа – перетворення води в вино на весільній гостині. Відновлення подружніх обітниць для одружених паломників. Гора Фавор. Назарет. Храм Благовіщення. Джерело Діви Марії. Храм св. Йосифа. Повернення до готелю у Назареті. Вечеря. Нічліг.

 

holy_land15

holy_land11

6 день:

Сніданок. Йордан – місце хрещення Ісуса, відновлення обітниць Хрещення у ріці Йордан. Табха – храм помноження хлібів і риб. Мінза Крісті – церква Первенства Петра. Капернаум – “місто Ісуса”. Галилейське море. Гора Блаженств – місце нагірної проповіді Ісуса Христа. Переїзд до Вифлеєму, розселення в готелі. Вечеря, нічліг.

holy_land19

holy_land13

holy_land8

7 день:

Сніданок. Поле Пастушків. Літургія. Переїзд до Єрихона. “Дерево Закхея”. Монастир св. Герасима. Наскельний Монастир “Спокус” (без підйому на гору). Відпочинок на Мертвому морі. Повернення до готелю. Вечеря.

holy_land25

7

8 день:

Ранкове виселення з готелю. Переїзд до аеропорту, виліт із Тель-Авіва. Закінчення прощі.

 

У вартість поїздки входять: Супровід священика; авіапереліт; всі трансфери згідно програми; проживання в 3*-4* готелях зі сніданками та вечерями; медичне страхування; екскурсії згідно програми; дипломований гід та провідник.

У вартість поїздки не входять: Вхідні квитки згідно з програмою та чайові обслуговуючому персоналу (50 $ від особи). Факультативні програми: обід “рибою святого Петра” (20 – 25 $ від особи); можливе одномісне поселення за додаткову оплату.

Документи, які необхідно буде надати для здійснення паломництва – тут .

Пропонуємо почитати корисні поради по зборах в Паломництво до Святої Землі.

Телефонуйте:

Просимо, по можливості, повідомити, що інформацію знайшли на сайті "Католицький оглядач"

(032) 247-05-02
(068) 209-54-87
(050) 211-97-02