Тактикою ЛГБТ-активістів є насильство, фашизм та інші тоталітарні методи, – ЛГБТ-активістка
  • Втр, 14/04/2015 - 17:38

Таммі Брюс – впливова американська політична коментаторка і ведуча власної радіопередачі національного масштабу. Також співпрацює з ТВ-мережею FoxNews. Декларує себе, як гей і pro-choice (за «право» на аборт та евтаназію) особу. Але минулого тижня вона несподівано виступила проти ЛГБТ-активізму, назвавши ЛГБТ-рух монстром, який відійшов від власного принципу: «Живи і полиш інших, щоб жили». ЛГБТ-активістка звертає увагу суспільства на те, що ЛГБТ-рух став насильницьким і з кожним разом більше й більше перебирає форми фашизму задля рівності. Про це, з посиланням на pro-life портал «Lifesitenews.com», пише хорватський pro-life сайт «Zdravstveniodgoj.com».

Ведуча власної радіопередачі Таммі Брюс, декларована лесбійка і колишня провідниця відділку Національної жіночої організації у Лос Анджелесі, минулого тижня в передачі ведучого Шона Ганнтізаявила,що переслідування ЛГБТ-активістами власників піццерії «Memories», а також християн-власників квіткових магазинів, цукерень і фото-студій, які відмовилися обслуговувати гей-«вінчання» з віросповідних причин, це – форма насильства і переслідування, яка відповідає фашизму.

Пані Брюс також зазначила, що сьогоднішній ліберальний тиск і насильство, спрямовані проти людей консервативного світогляду, абсолютно протилежні до філософії, яку сповідує вона сама.

Вона також звертає увагу на те, що сучасний ЛГБТ-рух відмовився від свого власного принципу: «Живи і полиш інших, щоб жили».

«Топтання нашими тоталітаристськими чоботами по власниках підприємств –  ясний знак того, що ми самі стали монстром, проти якого ми боролися», – говорить Таммі Брюс, – «така форма насильства, така форма фашизму в ім’я рівності не має смислу».

Таммі Брюс не є самотньою у таких оцінках ЛГБТ-руху. Відомий ліберально орієнтований журналіст Джон Стоссел для FoxNews заявив, що сучасний ЛГБТ-«рух з колишньої толерантності переріс у тоталітаризм. Йдеться про лівий тоталітаризм.

Консервативно налаштовані оглядачі попереджають, що переслідування християн та інших релігійних груп, які з релігійних причин не можуть підтримувати гей-«вінчання», ще більше загострить культурологічні війни, які розгоряються.

«У недалекому майбутньому натовп, який закликатиме до лінчу християн, буде нападати на кожен раз більше власників підприємств і фірм, які відмовляться підкорятися сексуальним поглядам ліберальних груп», – заявив президент Інституту релігії і демократії Марк Д. Тулі. «Християнські спільноти в Америці разом з борцями за свободу висловлювання і думки змушені будуть об’єднатися, щоб оборонити власні права, якщо Америка дійсно хоче залишитися землею вільних людей і домом хоробрих», – сказав він.