Слідом за Угорщиною у Хорватії теж хочуть захистити дітей від ЛГБТ-пропаганди
  • Птн, 09/07/2021 - 12:01

Депутат хорватського парламенту з партії «Most» Нікола Грмоя (Grmoja) заявив, що готує законопроект щодо захисту неповнолітніх від ЛГБТ-пропаганди.

Як повідомляють Remix News, анонсований проект закону повинен мати комплексний характер: захищати дітей і від безпосередніх зазіхань педофілів, і від ранньої сексуалізації та ЛГБТ-пропаганди.

Грмоя розповів про власні законодавчі наміри, коли журналісти попросили його прокоментувати тиск ЄС проти Угорщини у зв’язку з прийняттям подібного закону. При цьому він підкреслив, що ідея законопроекту з’явилася в нього раніше за рішення угорських депутатів.

На думку хорватського політика, ЛГБТ-пропаганда особливо шкідлива тим, що сприяє розладам статевої ідентичності. «Я хочу підкреслити, що деякі ситуації, які ми спостерігаємо на так званому прогресивному Заході, коли діти у віці п’яти, шести або семи років проходять операції зі зміни статі, не можуть бути відокремлені від впливу ЛГБТ-ідеології. Цей вплив має серйозні наслідки для їхнього життя. Це той сценарій, реалізація якого неприпустима для Хорватії», – сказав Нікола Грмоя.

Він також підкреслив, що у хорватському суспільстві зростають запити на анонсований законопроект, адже «фактом є те, що дедалі більше людей усвідомлюють небезпеку та шкоду ідеологій, які просуваються іноземними центрами впливу, що мають у розпорядженні щедре фінансування». Також Грмоя засудив намагання переглянути розуміння шлюбу як союзу чоловіка та жінки.

Законодавчі наміри депутата очікувано викликали шквал критики з боку основних хорватських ЗМІ.

 

Джерело: Політична Теологія