Бенедикт XVI удостоєний Премії за Просування Економіки на служінні людині
  • Птн, 06/12/2013 - 21:11

Італійська асоціація «Етика, цінності і гідність», яка об'єднує людей зі сфери науки, підприємців і волонтерів, нагородила спеціальною Премією Папу емерита Бенедикта XVI і Папську раду «Справедливість і Мир».

Обгрунтуванням почесної нагороди став їх внесок у справу «Просування Економіки та фінансової системи на служінні людині», - як про це повідомляє ватиканська газета «L'Osservatore Romano». Церемонія нагородження відбулася в рамках навчального семінару, що проходив з 2 по 4 грудня в головному офісі відомства в римській Палаццо Сан-Каліста.

У роботі семінару взяли участь, зокрема, президент Папської ради «Справедливість і Мир» Кардинал Пітер Тарксон і його секретар єпископ Маріо Тозо, президент Папської ради по законодавчих актах Кардинал Франческо Коккопальмеріо, президент Папської ради з душпастирства сім'ї Архиєпископ Вінченцо Палья, а також кардинал Джузеппе Антоніо Скотті, президент ватиканського Фонду Йозефа Ратцінгера, який особисто передав почесну премію Папі емериту Бенедикту XVI.

За матеріалами http://ru.radiovaticana.va