Джихадисти з Німеччини вбивають християн в Сирії
  • Пон, 02/09/2013 - 22:36

Ісламісти з Німеччини беруть участь в етнічних чистках у Сирії. За даними німецьких ЗМІ, за напади на християнські села на сирійсько-турецькому кордоні 6 серпня несуть відповідальність радикальні ісламські угруповання, до складу яких входять навернені в іслам жителі Німеччини, пише журнал FOCUS з посиланням на дані двох західних спецслужб.

В одному з недавніх відео, викладених в інтернеті, джихадисти німецькою мовою розповідають про напад на християнські села. Під час атак були вбиті численні мирні жителі. Відео також демонструє, як ісламістські бойовики осквернюють трупи сирійських солдатів.

У Сирії в даний час бореться близько сотні бойовиків з Німеччини. За даними FOCUS, серед ісламістів числиться колишній берлінський реппер Деніс Кусперт аліас Десо Догг, який приєднався до Фронту аль-Нусра.
Співробітники федерального бюро кримінальної поліції, коментуючи ситуацію, різко засудили факт участі громадян Німеччини в етнічних чистках у Сирії. Прес-секретар генерального прокурора заявив, що відомство займається розслідуванням участі німців у терористичних організаціях на території Сирії.

За матеріалами www.sedmitza.ru