Глава УГКЦ висловив співчуття американському народу з приводу урагану Сенді
  • Птн, 02/11/2012 - 00:00

Українська Греко-Католицька Церква висловлює глибоке співчуття народу Сполучених Штатів Америки, зокрема вірним греко-католикам, які постраждали від урагану Сенді.

 

Про це йдеться у листах-співчуття Предстоятеля УГКЦ Блаженнішого Святослава до Митрополита Філадельфійського УГКЦ Стефана (Сороки), до Римо-Католицького Архиєпископа Нью-Йорка кардинала Тімоті Долана та до Надзвичайного і Повноважного посла США в Україні Джона Тефта.

 

Блаженніший Святослав запевняє, що він особисто молитиметься за постраждалих американців.

 

«Молимося, щоб милосердний Господь оберіг вас від усякого лиха, пов’язаного з природними катаклізмами, та додав вам сили до відновлення після руйнувань», – йдеться у листі.

 

Звертаючись до Посла Джона Тефта, Блаженніший Святослав зазначив: «Ми об'єднуємо наші молитви з тими, хто в усьому світі просить Господа, щоб утішив тих, що сьогодні постраждали від спустошення і руйнування своїх будинків, підприємств, міст і сіл унаслідок урагану Сенді».

 

Предстоятель Церкви попросив у Господа благословення і захисту для всіх, хто надаватиме допомогу постраждалим та допомагатиме на довгому шляху відновлення.

Департамент інформації УГКЦ