Громадянська війна в Сирії не є «світською революцією»
  • Срд, 11/09/2013 - 23:13

Громадянська війна в Сирії не є «світською революцією», вважає італійський журналіст, який побував у полоні у бойовиків.

Італійський репортер, який був викрадений сирійськими бойовиками і повернувся додому після звільнення, заявив: «Я намагався розповісти історію сирійської революції, але, можливо, що ця революція обдурила мене». Про це повідомляє 9 вересня CWN.

Доменіко Кіріко, якого повстанці передали злочинцям, щоб ті домовлялися про його звільнення, підкреслив, що громадянська війна в Сирії не є «світською революцією», як він вважав спочатку.

Кількість викрадень людей у Сирії постійно зростає, так як повстанці та звичайні злочинці хочуть отримати викуп і мати вигоду від переговорів.

«AsiaNews» підкреслює, що релігійні лідери є частими цілями для викрадень. Серед заручників, які досі можуть знаходиться у бойовиків, два православних єрарха, викрадених 22 квітня, священики Вірменської Католицької Церкви та Елладської архиєпархії, викрадені в лютому, та італійський єзуїт, що зник в кінці липня.

За матеріалами www.portal-credo.ru