Хочеш вплинути на Синод?
  • Втр, 06/10/2015 - 12:19

Існує унікальна можливість вплинути на Синод. Треба оточити молитвою одного з учасників Синоду. Для цього створена спеціальна веб-сторінка.

Знайшовши  веб-сторінку треба прочитати умови. Якщо можеш ствердно відповісти на три запитання, то духовне усиновлення є можливим. Отже:

1. Чи ти вдячний за нашого Папу і єпископів, які вірно живуть своїм пастирським покликанням і які, відповідальні перед Богом, піклуються про своїх вірян, ведуть їх, супроводжують їх і оберігають у цей важливий час Синоду?

2. Чи хочеш, щоб учасники Синоду реалізували те, що через Святого Духа є Божою відповіддю на потреби наших часів, насамперед, що стосується подружжя та родини? 

3. Чи хочеш особисто підтримати єпископа або мирянина учасника Синоду молитвою і заступництвом найближчими тижнями? 

Якщо ти згоден, то натискаєш кнопку Adopt, і у наступному вікні потрібно ввести свої контактні дані. Після цього система визначить для тебе єпископа або мирянина, за якого молитимешся протягом Синоду (4-25 жовтня). Чітко визначеної молитви немає, і час її не нормований. Кожен має поміркувати над своїми силами і можливостями та визначитись, яка це буде молитва. 

Барбара Завальська, відповідаючи на запитання, чому вона вирішила духовно усиновити учасника Синоду зазначила, що хоче його духовно підтримати, адже це є нелегка праця. Хочеться аби цей Синод приніс багато добрих плодів для Церкви й взагалі людській родині.