Китай змушує сім’ї відмовляти дітей від християнства
  • Пон, 12/02/2024 - 17:01

У Китаї зростає тиск на християнські сім’ї, змушуючи їх відмовляти дітей від віри через загрози соціальному забезпеченню та заборону на відвідування церков, що ставить перед ними важкий моральний вибір.
Про це повідомляє slovoproslovo.info з посиланням на christiantoday.com

Партнери організації Release International, яка підтримує переслідуваних християн по всьому світу, повідомляють, що школярам доводиться заявляти про свою християнську віру. Ті, хто визнають себе християнами, змушені підписувати обіцянку відмовитися від своєї віри.

У Китаї дітям уже кілька років офіційно заборонено відвідувати церковні служби. Боб Фу, китайський партнер Release International, зазначає, що сім’ї, які заохочують своїх дітей слідувати християнській вірі, стикаються з наслідками.

“Якщо батьки та дідусі та бабусі не співпрацюють у змушуванні дітей відмовитися від віри, їхня робота та соціальне забезпечення опиняються під загрозою,” – говорить він.

Відомо про випадки, коли бабусі та дідусі втрачали державну медичну допомогу та соціальні виплати, якщо батьки не змогли відвернути своїх дітей від християнства.

Фу розповідає про матір, яку арештувала поліція за те, що вона навчала своїх п’ятьох дітей релігії вдома. Здав її власний чоловік.