Комісія УГКЦ Справедливість і Мир запрошує на міжнародну літню школу у Мадриді
  • Втр, 09/04/2013 - 15:18

Літня Міжнародна Школа  під назвою «Нова економіка для об’єднаного світу» (A new economy for a united world) відбуватиметься цього року з11 по 15 вересня 2013 у Мадриді, Іспанія.

Комісія УГКЦ Справедливість і Мир вже другий рік поспіль долучається до організації даного заходу та запрошує усіх бажаючих студентів українських вишів, аспірантів та молодих науковців, зацікавлених у вивченні економіки. Відбір відбуватиметься на основі запиту охочих на подану нижче електронну пошту та дальшого конкурсу. Обов’язковою умовою участі в школі є добре знання англійської мови (не нижче Intermediate).

Якщоти студент або молодий підприємець (від 19 до 35 років), і якщо ти думаєш про майбутню професійну кар'єру; якщо ти віриш, що нова економіка, більш людська є не тільки можливою, але і необхідною; якщо ти цікавишся соціальною економікою ... це літня школа для тебе! зустрінься з молодими людьми з усього світу, поділись ідеями, концепціями, досвідом, мріями; створюй нові проекти, нові відносини, нове бачення; зміни світ, економіку, починаючи з реальності, яка тебе оточує.

Під час лекцій та практичних занять говоритимуть про соціальне підприємництво, зайнятість, розвиток, бідність, щедрість і взаємність, щастя ... у світлі нової парадигми, яка виходить з економіки спільності.

Офіційний диплом

Успівпраці з одним із іспанських університетів, учасники Літньої школи отримають офіційний сертифікат виконавши всі вимоги.

Викладачі:

Луіджіно Бруні (LuiginoBruni), Університет ЛУМЗА, Рим, Італія, Лука Крівеллі(LucaCrivelli), Університет Італійської Швейцарії, Лугано, Щвейцарія, Женев’є Сансе(GenevieveSanze),  Абіджан, Кот-д'Івуар, Анук Гревін (AnoukGrevin), Університет м. Нант, Франція, Джузеппе Арджіолас (GiuseppeArgiolas), Університет Кал’ярі, Італія. Також перед учасниками виступлять місцеві підприємці та з інших країн, зокрема:  Тереза Ганцон (TeresaGanzon), BangkoKabajan, Маніла, Філіпіни, Джон Мундел (JohnMundell), Mundell&Associates, Inc, Індіанаполіс, США.

Мовою навчання в літній школі є англійська.

Літня школа проводитьсяза підтримки Міжнародної асоціації економіки спільності (EdC), у співпраці з іншими місцевими і міжнародними організаціями.

Економіка спільності (EdC), охоплює роботодавців, працівників, менеджерів, споживачів, інвесторів, громадян, вчених, фінансистів, які працюють на різних рівнях у проголошенні практики і культури спрямованих на спільність, щедрість та взаємність, пропонуючи та втілюючи спосіб життя альтернативний домінуючій капіталістичній системі.

         Бізнесмени, які вільно стають учасниками проекту, вирішують вкоренити в підприємстві корпоративну культуру спільності, і віддають частку прибутку відповідно до трьох цілей:

·         допомогти людям у біді, створюючи нові робочі місця і забезпечуючи потреби першої необхідності, починаючи з тих, хто поділяє дух проекту;

·         поширення «культури дарування» та любові, без якої не можна реалізувати Економіку спільності;

·         розвиток компанії, які повинна залишатися ефективною, навіть якщо відкриті на дарунок.

З більш детальною інформацією стосовно проведення школи можна ознайомитися за адресою: http://www.edc-online.org/en/study-with-us/summer-school-en-gb-1/7120-spain-madrid-eoc-international-summer-school-2013.html

Заявки на участь просимо надсилати на поштову скриньку Комісії УГКЦ "Справедливість і мир":commission@iupax-ugcc.orgабо eocsummerschool2013@gmail.com.

Секретаріат комісії УГКЦ Справедливість і Мир

www.iupax-ugcc.org