На Бродівщину привезуть мощі Святого Миколая Чудотворця
  • Чтв, 01/11/2012 - 00:00

Починаючи з неділі, 4 листопада, і протягом цілого тижня у м. Броди (Львівської обл.) перебуватимуть мощі Святого Миколая Чудотворця, які з благословення Преосвященного Владики Михаїла Колтуна на Львівщину привезе о. Тарас Дзьоба.

 

Мощі з іконою святителя Миколая знаходяться у храмі Святої Параскеви (с. Опришівці) Івано-Франківської Архиєпархії і, за дозволом Митрополита Івано-Франківського Володимира Війтишина та сприянням священика храму Святої Параскеви о. Тараса Огара, до них протягом тижня зможуть приступити жителі м. Броди і довколишніх сіл, а також військовослужбовці військової частини А0508.

 

Господь прославив Святого Миколая багатьма чудами, адже по всьому світу тисячі людей, які з твердою - Божою вірою та щирою молитвою до Всевишнього Творця приступали до його мощей, отримували Господнє зціленнями від хвороб та різного роду недуг. Тепер і жителі Бродівщини - за посередництвом Святого Миколая - зможуть попросити у всемогутнього і невимовно милосердного й доброго до всіх Своїх дітей Бога-Вседержителя всіх необхідних їм ласк і щедрот.

 

Джерело: www.kyrios.org.ua