Незвичний знак надії серед руїн: у Кривому Розі вціліла Біблія після ракетної атаки
  • Втр, 13/06/2023 - 16:59
Кривий Ріг, 13 червня. У зруйнованому ракетою будинку в Кривому Розі знайдено вцілілу Біблію. У результаті цієї нічної атаки кількість загиблих зросла до 10 осіб, ще 28 людей отримали поранення.

Рятувальні команди, що працюють на місці події, знайшли Біблію серед завалів під час пошуку постраждалих і загиблих. Святе Письмо здавалося недоторканим поміж обгорілими стінами будинку.

"Серед згорілих книг, меблів та особистих речей ми знайшли Біблію, яка здалася непошкодженою. Це здавалось неможливим, але ми бачили це своїми власними очима," – розповів один з рятувальників.

Олександр Вілкул, голова Ради оборони Кривого Рогу, через свій Telegram-канал повідомив, що "станом на 13:00 – десять людей загинуло, один перебуває під завалами, 28 поранених, з них 12 у лікарнях міста в середньому, тяжкому та дуже тяжкому стані. Рятувальна операція триває."

Через цю нічну трагедію, 14 червня у Кривому Розі було оголошено днем жалоби.

Під час нічної атаки 13 червня Збройні сили РФ влучили ракетою в 5-поверховий житловий будинок у Кривому Розі. Рятувальні роботи продовжуються, і чисельність жертв може зрости.