Паломництво з нагоди ювілею 125-ліття вступу Митрополита Андрея Шептицького до монастиря отців василіан
  • Чтв, 16/05/2013 - 11:26

24-26 травня 2013 року з ініціативи Місії «Постуляційний центр беатифікації і канонізації святих УГКЦ» Патріаршої курії УГКЦ відбудеться піше паломництво з Прилбич до Добромиля з нагоди ювілею 125-ліття вступу Митрополита Андрея (Шептицького) до монастиря отців василіан. Таке паломництво проводиться з метою поширення серед молоді і студентів молитовної пам’яті та духовності слуги Божого Андрея.

 

Програма прощі:

24 травня, с. Прилбичі. Святкове Богослужіння о 10.00. Маршрут (16,8 км) до с. Віжомля. Обід у Судовій Вишні о 16.00. Похід (12 км) до с. Дмитровичі, с. Дидятичі. Ночівля в інтернаті у Вовчищовичі Мостиського району.

25 травня, с. Вовчищовичі. Похід (15 км) до с. Мистичі. У каплиці с. Підліски молитва Хресна дорога, с. Вишенька, с. Острожець, обід у с. Крукеничі о 14.00. Похід (16 км) до с. Боляновичі, с. Іорданівка, с. Радохінці, с. Дешичі. Ночівля у школі с. Міженець Старосамбірського району.

26 травня, с. Міженець. Вихід о 7.00 ранку. Маршрут (19 км) до с. Зоротовичі, с. Грушатичі, с. Нове Місто, с. Боневичі, с. Добромиль.
Завершення прощі відбудеться святковим Богослужінням у монастирі Святого Онуфрія ЧСВВ м. Добромиль.

Зі собою потрібно взяти: молитовник, вервицю, спальний мішок, керимат, дощовик, зручне взуття, захист від сонця (головний убір, крем).

 

Джерело: www.ugcc.lviv.ua