Папі Франциску виповнилося 77 років
  • Втр, 17/12/2013 - 11:58

77 років тому, 17 грудня 1936 року в Буенос-Айресі, столиці Аргентини, в сім’ї італійських емігрантів Маріо та Реджіни Берґольйо народився син, якого назвали Хорхе Маріо. А сьогодні з радістю і вдячністю Господеві Церква в усьому світі святкує 77-ий день народження свого Пастиря – Папи Франциска.

Від першої миті вибору на престол святого Петра, понад 500 разів під час офіційних прийомів чи зустрічей з прочанами, Папа Франциск звертався із проханням: «Моліться за мене!» Отже, який найкращий подарунок міг би бути для Святішого Отця, як не молитва? По всьому світі триває справжній молитовний марафон за Папу Франциска, який вперше отримує привітання з нагоди річниці свого народження як Глава усієї Католицької Церкви.

Приєднуючись до велелюдного хору поздоровлень з усього світу, українська редакція Радіо Ватикану, від імені всіх своїх працівників, співробітників, а зокрема від усіх радіослухачів, з усією вдячністю щиро вітає Вселенського Архиєрея. Нехай Всемилостивий Господь допоможе Йому якнайкраще, якнайвірніше виконувати доручене служіння, обдарує його всіма потрібними ласками для виконання великої місії проводу Церкви, скріпить його міцним здоров’ям, душевною радістю та миром.

Молимось за Вас, Святіший Отче, щоб Господь Бог завжди Вас провадив і благословив!
Многих і благих Вам літ!

Текст із сторінки http://uk.radiovaticana.va