«Подорожуй з Богом і по Божому!» – заклик з нагоди дня водія на Жовківщині
  • Втр, 29/10/2013 - 09:43

У неділю 27 жовтня, на дорозі сполученням Львів – Рава-Руська, з нагоди Дня автомобіліста, проведено акцію під гаслом «Подорожуй з Богом і по Божому», під час якої було роздано «Пам’ятки християнина-водія» з молитвами для водіїв і подорожуючих, та побажаннями щасливої подорожі.

Організатор заходу – о. Ярослав Петруха, декан Жовківський, спочатку біля храму с. Сопошин зачитав молитви на благословення водіїв-парафіян та автомобілів, і окропив їх свяченою водою. Відтак з 14:00 до 15:00 години, спільно з працівниками Жовківського відділу дорожньо-патрульної служби, учасникам дорожнього руху (близько 500 автомобілів) було складено привітання з нагоди Дня автомобіліста та подаровано приготовлені листівки.

«Метою цієї акції було заохотити водіїв та подорожуючих до молитви (перед початком та завершенням подорожі), закликати водіїв дотримуватись Правил дорожнього руху, бути відповідальними християнами-водіями, тобто подорожувати за кермом автомобіля з Богом і по Божому», – наголосив о. Ярослав Петруха.

Прес-служба єпархії