Прихильники гіперліберальних нововведень у хорватських школах втрачають позиції
  • Нед, 27/01/2013 - 21:32

Тиск хорватського суспільства на ліберальний лобі, який стоїть за запровадженням гіперліберального сексуального виховання у хорватських школах приносить перші плоди.

Так на HRV-1 – першому каналі хорватського національного громадського телебачення HRT в неділю 27 січня вперше за увесь час конфлікту запросив представника противників запровадження саме такого гіперліберального сексуального виховання у хорватських школах – капелана Загребського університету о. Даміра Стоїча. Попри провокативну, а часто й образливу поведінку ведучого програми «Nedjeljom u 2» Александра Станковіча, о. Стоїчу вдалось донести до хорватського суспільства позицію Церкви з цього питання.

Черговим ударом по позиціях прихильників запровадження гіперліберальних модулів до шкільної програми «Медичне виховання» стало запрошення Загребським Університетом американської інтелектуалки професора д-р. Джудіт Рісмен, яка відома своїм викриванням ненауковості гендерної ідеології,  для проведення відкритих лекцій на Медичному та Філософському факультетах цього Університету. Співорганізатором цих лекцій виступає також Хорватська Медична Академія та Хорватський Католицький Університет.

Окрім цього, найбільша мережа хорватських кінозалів «Cinestar» у своїх кінотеатрах демонструватиме публіцистично-науковий фільм «Kinsey's Paedophiles, Secret History», який викриває ненаукове та злочинне підґрунтя гендерної ідеології.

За матеріалами: www.hrt.hr