Свято Святої Cім’ї у Житомирі
  • Втр, 14/07/2015 - 15:29

У неділю, 12 липня, в Житомирі вже вдруге відбувся масштабний євангелізаційно-молитовний концерт під назвою «Свято Святої Cім’ї». Цього разу заходи відбулися в одному з наймальовничіших місць Житомира – в Парку культури та відпочинку ім. Юрія Гагаріна, над річкою Тетерів.

Ініціатори та ведучі концерту о. Олег Сартаков та о. Лукас Перрозі у своїх промовах підкреслили важливість святості сучасної родини на взірець Святої Cім’ї з Назарета. Наголосили, що така святість можлива сьогодні, і якщо буде святою буде родина —тоді таким буде і все суспільство. Отець Лукас поділився свідченням з особистого життя, яке змусило задуматись не тільки дітей та молодь, але й батьків. Лунали також свідчення родин Руху «Світло-Життя» та молитовної спільноти «Жива Вода», які ділилися Живим Словом Божим, власним досвідом життя, молилися про святість родин.

Діти та молодь дарували перехожим повітряні кульки із зображенням Святого Сімейства та власноруч зробленими паперовими голубами миру. А на асфальті залишили для міста малюнки.

Надихали та прикрашали цей вечір своєю грою та співом музиканти з житомирських парафії Божого Милосердя та св. Софії. Прославляли Господа  звуками гарячої самби та інтеграційними танцями. На завершення разом помолилися молитву-танок прославлення Імені Ісус та молитву «Отче наш». Отримавши Боже благословення, сповнені євангельською радістю та миром, розійшлись з піднесеним «До зустрічі!».