Тисячі вірних зібрались на молитву, щоб надолужити за богохульства на стадіоні в Лос-Анджелесі
  • Суб, 17/06/2023 - 16:58

Тисячі католиків, протестантів та юдеїв зібрались під проводом католицького єпископа Джозефа Стрікленда поруч з стадіоном «Dodger Stadium» в Лос Анджелесі, щоб молитовно протистояти богохульствам, які бейсбольна команда організувала там.

Нагадаємо, що 16 червня на «Dodger Stadium» мала відбутись нічна вечірка ЛГБТ під назвою «Ніч Гордості». Організаторами виступила бейсбольна команда «Los Angeles Dodgers», які запросили туди групу богохульних трансвеститів, які стилізуються під так званих «Sisters of Perpetual Indulgence» («Сестри вічної насолоди». Слово «Indulgence» в англійські мові має кілька значень, переважно означає «насолода» але в церковному контексті означає «відпуст» - пер.).

Анонс такої події викликав хвилю обурення серед християн.

Одним із перших професійних спортсменів, що виступили проти цієї події став католик Тревор Вільямз, який публічно засудив рішення «Dodgers» повести захід з антикатолицьким богохульним перформансом. У публічній заяві він написав, що група, яку запрошено для виступу, проводить «вульгарне та дуже образливе висміювання моєї релігії, а також релігії більше, ніж 4 мільйонів мешканців лише в окрузі Лос-Анджелесу.

Реагуючи на протести, організатори спочатку скасували запрошення для богохульної групи, однак через деякий час знову відновили його, інформує LifeSiteNews.

Зібрані вірні пройшли молитовною ходою на паркінгу біля стадіону, співали пісні прослави та заслухали звернення єпископа Стрікленда і організаторів.