У Стрілкові на Стрийщині перебували мощі святого Івана Павла ІІ
  • Срд, 15/06/2016 - 16:19

З 10 на 11 червня 2016 року, в селі Стрілків Стрийського району відбулися чергові нічні чування присвячені темі батьківства. Цього разу вірні мали чудову та унікальну нагоду помолитися до мощів святого Івана Павла ІІ які прибули на парафію стараннями отців реколектантів з Сокальсько-Жовківської єпархії. Мощі святителя зустрічали віряни процесійно і з духовними піснеспівами супроводжували до храму, де розпочався молебен до святого Івана Павла.

Після молебню, отець Андрій Данилюк, душпастир з Радехівщини розпочав першу науку про важливість материнства і християнського виховання. Далі, кожен мав можливість приклонитися і помолитися біля мощей святого папи Івана Павла ІІ. Під час Божественної Літургії отець Іван Венгрин, голова молодіжної комісії Сокальсько-Жовківської Єпархії, звернувся до присутніх з проповіддю, в якій наголосив на незамінну ролі батьківства, подаючи за приклад притчу про блудного сина.

Закінчилися чування водосвяттям і кінцевим благословенням. Відмінним прикладом також і духовного батьківства був і залишається для нас святий папа Іван Павло ІІ, через посередництво якого кожен вірний в цю ніч мав добру нагоду випросити для себе благодать Божу.