В Уганді батько-мусульманин убив свою дочку, яка прийняла християнство
  • Чтв, 24/04/2014 - 19:08

В Уганді батько-мусульманин забив до смерті свою дочку, яка залишила іслам і прийняла християнство. За інформацією «Morning Star News», Абдул Хакім Ібанда з міста Камулі на сході Уганди вбив свою молодшу дочку 17-річну Нанвунані Шамім і жорстоко побив старшу дочку Навудо Хасіфу, довідавшись, що вони відвідували християнське богослужіння, повідомляє «Седмица.Ру».

Дівчата 6 квітня відвідали служіння в спільноті «United Believers Church» в Каваге, округ Камулі. Після богослужіння дівчата підійшли до пастора Мусісу Джеймсу і висловили готовність прийняти християнство. Пастор помолився за них і представив їх спільноті як нових членів Церкви.

Мусульмани, що бачили як дівчата виходять з церкви, повідомили про це їхнього батька. Він зібрав натовп з 32 осіб, щоб розгромити спільноту. Деякі мусульмани, підійшовши до церкви, відмовилися йти на штурм, нападу не сталося.

Увечері дівчата повернулися додому. Батько, не отримавши потрібної йому відповіді на розпитування, розлютився і почав бити дочок. Коли молодша впала, батько отямився, зрозумів, що вбив доньку і пішов по воду, щоб зробити ритуальне обмивання.

Старша Хасіфа втекла, боячись за своє життя. Її заховали в християнській спільноті, про місцеперебування якої не повідомляють з метою безпеки. Дівчина не повернеться додому, оскільки боїться, що її вб’ють як сестру.

За матеріалами: portal-credo.ru