До уваги телемовників: Взяти сигнал трансляції Чину освячення Патріаршого собору можуть всі охочі
  • Чтв, 15/08/2013 - 18:12

18 серпня, у неділю, Перший національний талеканал вестиме пряму трансляцію з Патріаршого собору Воскресіння Христового у Києві.

Усі телемовники, які би хотіли продемонструвати в ефірі історичну подію Чину освячення Патріаршого собору, мають нагоду вільно взяти сигнал зі супутника.

«Ми запрошуємо усі телеканали і кабельні мережі долучитися до показу Чину освячення Патріаршого собору. Певні, що всі наші віряни, а також люди доброї волі, які не матимуть можливості прибути цієї неділі у Київ до собору, будуть щиро вдячні телемовникам за нагоду побачити цю незабутню подію у прямому ефірі», - розповів керівник Департаменту інформації УГКЦ протоієрей Ігор Яців.

Час трансляції:

8:55 – 12:05

Параметри супутника:

Час київський

THOR

10-02 D/L

11,474.75VS/R

3,125 FEC

¾ чистий сигнал без логотипу та коментаря

Усіподіїподії 17-18 серпня транслюватиме «Живе.ТБ». Крім прямої трансляції Архиєрейської Божественної літургії з Патріаршого собору 18 серпня, Інтернет-телебачення УГКЦ 17 серпня покаже наживо Молебень до святого рівноапостольного князя Володимира з Володимирської гірки, Всенічну з Чином освячення Патріаршого собору і Молодіжні нічні чування з міжнародного виставкового центру.

З повнимрозкладомдводенного онлайн марафону «Собор єднаєвсіх» можнаознайомитися на сайті «Живе.ТБ».

Всі охочі мають нагоду ретранслювати телемарафон «Собор єднає всіх» на своїхінтернет-ресурсах.

Департамент інфрмації УГКЦ