Духовно-патріотичний табір для молоді під проводом військового капелана
  • Срд, 09/08/2017 - 11:08

24-29 липня біля селища Корчин, що на Сколівщині, відбувся вже традиційний для “Апостольської Чоти” вишкільний духовно-патріотичний табір “Гуркало 2017″ під проводом військового капелана УГКЦ о. Михайла Греділя.

Цього року в таборі взяло участь 93 людини, зокрема двоє бійців Української Добровольчої Армії. Всі учасники були поділені на чотири загони, кожен з них мав власну назву й гасло. Табір був присвячений Новітнім Героям України, тому кожен загін готував розповідь про двох бійців АТО, які загинули, захищаючи нас.

Протягом таборового відпочинку діти мали нагоду навчитися перетягуванню линви, стрільбі з лука та пневматичної гвинтівки, спортивному біатлону. Однією з найяскравішх подій був підйом на найвищу точку Львівщини – гору Параску. Ця подорож викликала багато незабутніх вражень. Отець Михайло Греділь очолював Божественні Літургії, перед якими охочі могли приступити до тайни покаяння, а також проводив катехизації з кожним загоном, де усі могли замислитися про те, що є основним для кожного християнина,- про віру.

Цей табір зміг донести до сердець молоді почуття відповідальності та єдності. Тут молодь навчилась піклуватися не лише про себе, але й про всю команду.

За матеріалами cerkva.horodok.lviv.ua