Пакистан: вбивці інваліда-християнина заявили, що «розправилися з невірним»
  • Пон, 11/04/2016 - 20:37

50-річний пакистанський інвалід був жорстоко вбитий 5 квітня. Скоївши злочин, вбивці християнина Назіра Масіха заявили, що «розправилися з невірним».

Коли син убитого Ікбал повідомляв журналістам про трагедію, вбивці все ще залишалися на волі, хоча їх імена відомі.

Батько чотирьох дітей Назір Масіх займався дрібним бізнесом - він був ріелтором. 5 квітня у  нього була ділова зустріч з трьома мусульманами - Мохаммедом Хайдером, Мохаммедом Назаром і Мохаммедом Ачі Гуджари. В ході зустрічі, яка проходила в будинку Назіра Масіха і на якій був присутній його партнер Мехер Дін, спалахнула сварка через те, що ріелтор вимагав повернути йому кредит в 250 000 рупій (приблизно $ 2400).

У той же день Назір Масіх був жорстоко вбитий: його обличчя і тіло були спотворені. Підозра відразу ж впала на трьох клієнтів, що посварилися з Назіром. За свідченням очевидців, троє Мохаммедів говорили іншим, що вони «розправилися з невірним».

Родичі вбитого звернулися в неурядову організацію «Lead» (Legal Evangelical Association Development - Юридична євангельська асоціація розвитку), яка надає безкоштовну юридичну допомогу християнам, що стали жертвами несправедливості.