Римська клініка «Джемеллі» отримала відзнаку за турботу про здоров'я жінок
  • Пон, 11/12/2017 - 15:28

Римська клініка «Джемеллі», що діє при Католицькому університеті Найсвятішого Серця, отримала три відзнаки від Італійського центру моніторингу здоров'я жінок. Відзнака «Болліні троянда» присуджується лікарням з високим рівнем медичного обслуговування в цілому, які пропонують широкий спектр послуг з профілактики, діагностики та лікування жіночих захворювань. За 10 років цю відзнаку отримали 306 італійських клінік.

«Нас дуже радує це визнання з боку Центру моніторингу здоров'я жінок, - прокоментував генеральний директор університетської клініки «Джемеллі» Енріко Дзампедрі. - Просувати дослідницьку працю в галузі загальної медицини і жіночих патологій, а також створювати затишні умови і простори для пацієнток означає піклуватися не тільки про жінку, а й про її сім'ю і про все суспільство. Це веде до позитивних результатів як на особистому рівні, так і з суспільно-економічної точки зору».

У числі критеріїв відбору кращих клінік Центр моніторингу враховує наявність фахівців, якість діагностики та терапії, прийом пацієнток і догляд за ними, дистанційне обслуговування, культурне посередництво, супровід соціальних служб. За всіма цими пунктами Дослідницький центр здоров'я жінки і дитини при клініці «Джемеллі» отримав найвищу оцінку, будучи орієнтиром для медичних установ по всій країні.

У цьому році для оцінки лікарень були додані дві сфери: геріатрія і педіатрія; крім того, особливу увагу було приділено кардіології, діабетології і пет-терапії.

Римська лікарня «Джемеллі» в своїй діяльності слідує критеріям морального і соціального учительства Католицької Церкви. Захист людського життя від зачаття до природнього згасання є пріоритетом для лікарів і для всього персоналу клініки; при «Джемеллі» діє також один з найбільших центрів консультування сім'ї по природних методах планування.