Співак Андреа Бочеллі виступив в Люрді: я приїхав подякувати Богородиці за чудесні діла в моєму житті
  • Птн, 21/07/2023 - 18:57

Оперний співак Андреа Бочеллі 16 липня 2023 р. виступив у Марійному санктуарії в Люрді. Співак дав безкоштовний концерт для паломників, які прибули вшанувати останнє об’явлення Діви Марії Бернадетті, що відбулось 16 липня у свято Богородиці з гори Кармель.

Бернадетта відчула поклик прийти до гроту 16 липня 1858 року. Під час цього 18-го за чергою і останнього об’явлення, підійти до гроту їй перешкодила загорожа, тоді дівчина обійшла печеру з іншого боку і там побачила Діву Марію, яка видалась їй набагато гарнішою, ніж попередні рази.

Як повідомили на сайті санктуарію, виступ Бочеллі є частиною із «циклу виступів у Марійських святинях усього світу», пише churchpop.com.

Напередодні виступу в Люрді Андреа Бочеллі записав відео-звернення, в якому виразив свою любов до Богородиці Люрдської та розповів про свій візит до Люрду в дитинстві разом з матір’ю та бабусею.

«Коли мені було вісім років, я разом з мамою і бабусею приїхали до Люрду. Це був єдиний раз, коли я мав нагоду відвідати це святе місце, і тоді я отримав привілей скупатись у водах Люрду»,- пригадує він.

Співак висловив вдячність за можливість ділитись цим «даром з небес» (його голосом) у Люрді.

«Я приїхав сюди подякувати за усі надзвичайні дари, дані мені, а також подякувати Діві Марії, якій я завжди мав особливу посвяту, та зустрітись із усіма віруючими, які захочуть бути присутніми на цій події».