У Києві на вулиці Героїв Небесної сотні зареєстровано парафію Архистратига Михаїла та українських новомучеників
  • Нед, 21/01/2018 - 11:16

Храм Архистратига Михаїла та українських новомучеників на вулиці Героїв Небесної сотні (колишня Інститутська), який чотири роки вважався незаконним та постійно був під загрозою ліквідації, отримав офіційний статус.

«Я хочу особливо подякувати рідним і близьким Героїв Небесної сотні, бо ви відстояли цей храм. Завдяки вам він став вашою парафією», — зазначив Блаженніший Святослав, Отець і Глава УГКЦ, під час Архиєрейської Божественної Літургії у храмі Архистратига Михаїла та українських новомучеників 20 січня 2018 року.

«Ми часто відчуваємо, що нам так потрібна допомога наших рідних і близьких. Вам так потрібна допомога тих, кого уже нема поруч з вами. А тут ваша церковна спільнота готова вам послужити. Наші брати семінаристи чекають тут на вас кожного дня. Кожного дня на цьому святому престолі приноситься безкровна жертва за волю і свободу України, щоб наше паломництво до свободи успішно завершилося», — сказав Глава УГКЦ до рідних і близьких Героїв Небесної сотні, які зібралися для спільної молитви.