У новозбудованому на Київщині храмі УГКЦ вперше відслужили Божественну Літургію
  • Чтв, 08/10/2015 - 13:07

3-4 жовтня 2015 року в Северинівці, що неподалік Києва, віряни УГКЦ вперше святкували храмовий празник при парафії святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії. 

 Святкування розпочалося Великою Вечірнею, під час якої, парафіяни молились при свічках у новозбудованій церкві. «Вірні мали змогу відчути те, як колись молилися ранні християни: людей було небагато, в храмі панувала напівтемрява (тільки свічки й лампадки), лунав гарний спів, -  все сприяло справжньому з’єднанню з Богом» - розповів бр. Роман Гридковець, семінарист VI курс КТДС.

Неділя у парафії розпочалася з вранішнім богослуженням, після якого для парафії відбулася дуже важлива подія – троє дітей вперше приймали Таїнство Покаяння, а після під час Божественної Літургії, урочисто прийняли Святе Причастя.

Цього дня, на запрошення о. Тараса Сиділо, до парафії завітали семінаристи Київської Трьохсвятительської духовної семінарії, на чолі з її ректором Петром Жук.

Зазначимо, опікується даною парафією о. Тарас Сиділо, священик, який ревно працює для добра вірних. Новозбудований храм постав за 10 місяців.