В день празника Зіслання Святого Духа капелани молились із молодим поповненням ЗСУ
  • Пон, 01/06/2015 - 11:47

31 травня 2015 року, в день празника Зіслання Святого Духа, військові капелани Львівської архиєпархії УГКЦ відвідали солдат строкової служби та мобілізованих, що перебувають у 184-му навчальному центрі Академії Сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного.

Разом із військовослужбовцями священики-капелани о. Тарас Михальчук та о. Андрій Сіданич і брат Юрій Балух, працівник Центру ВІйськового Капеланства, молитись Святу Літургію за мир в Україні та всю українську армію. Під час Літургії багато солдатів приступили до св. Тайн Покаяння та Євхаристії. Після Літургії військові спілкувалися з капеланами на різні теми, мали змогу поставити свої запитання. Також військові душпастирі подарували бійцям іконки із молитвами, хрестики та вервички. 

По завершенні спільної молитви священнослужителі не оминули й нагоди взяти участь разом із мобілізованими військовим у футбольному матчі.

Одразу ж по завершенні футбольного діійства, капелани вирушили відвідувати військові формування, які знаходяться на Яворівському полігоні і з яким з нагоди великого християнського свята спільно молились, уділяли Святі Тайти Покаяння та Євхаристії, а також дарували солдатам іконки з молитвами, Святе Письмо та хрестики.

 

 

 

форум поло седан