В Івано-Франківському коледжі технології і бізнесу відбулася конференція, присвячена Андрею Шептицькому
  • Птн, 23/10/2015 - 13:36

Україна славиться багатьма видатними постатями. Однією з них є митрополит Української греко-католицької церкви Андрей Шептицький.

На відзначення 150-ої річниці від дня його народження, віддаючи шану величі митрополита Андрея як церковного та державного діяча, 20 жовтня в Івано-Франківському коледжі технології і бізнесу на високому рівні відбулася науково-теоретична студентсько-викладацька конференція «Митрополит Андрей Шептицький. Розбудова українського світу».

Зі вступним словом, молитвою та благословенням звернувся до присутніх представник Молодіжної комісії Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ о.Михайло Віхоть. Цікаві доповіді, які збагачували всіх сторінками життя та діяльності митрополита, підготували Випасняк А.І., кандидат історичних наук, викладач циклової комісії суспільних дисциплін, Кібірєва Л.М., викладач циклової комісії інформаційних дисциплін, Перевозова Дарія, голова Ради студентського самоврядування, студентка гр.ФК-48-ІІІ, Литвин Г.Й., голова БО центру духовного розвитку УГКЦ «Апостол».

На конференцію було запрошено Солодчук М.В., редактора програм радіо «Дзвони»,та представників Спілки Християнського Відродження: Биць І.К. та Ковалик Т.С.

Завершилася конференція піснею «Моя молитва нехай лине » у виконанні Веремчук О., студентки групи БО-60-І.