Зустріч монашества у Вінниці
  • Птн, 06/11/2015 - 12:12

7 та 8 листопада, у Парафії Покрова Пресвятої Богородиці, УГКЦ м. Вінниці (вул. Київська, 1), за ініціативи отців Згромадження Воплоченого Слова, відбуватиметься Зустріч монашества Греко-Католицької та Римо-Католицької Церков.. У заході візьмуть участь Преосвященний Владика Михаїл (Бубній), Екзарх Одеський, та Голова комісії УГКЦ у справах монашества; о. Ніканор Лоїк, МСУ, Синкел у справах монашества Київської Архиєпархії, УГКЦ, настоятель Патріаршого Собору в м. Києві ,а також монашество Вінниччини та Одеського Екзархату (Програма додається).

Зустріч монашества відбувається з нагоди Року Монашества у Католицькій Церкві та Року Митрополита Андрея Шептицього в УГКЦ та в Україні.

Розпочнеться Зустріч о 14 годині у храмі.

Програма зустрічі монашества у Вінниці

7-8 листопада 2015 року

7 листопада, субота

14.00 – Початок: Реєстрація. Молитва "Царю Небесний"

1) Вступ. "Рік Богопосвяченого життя" - Владика Михаїл (Бубній), Екзарх Одеський, Голова комісії УГКЦ у справах монашества

2) "Природа богопосвяченого життя"- о. Ніканор Лоїк, МСУ, синкел у справах монашества Київської Архиєпархії, УГКЦ, настоятель Патріаршого Собору в м. Києві

3) "Приклад Андрея Шептицького, як монаха"о. Полікарп Марцелюк, ЧСВВ (м. Львів), голова Місії «Постуляційний центр беатифікації й канонізації святих УГКЦ»

15.15 – Підвечірок

15.454) "Місце, де народжуються покликання: сім'я, церква, край"о. Олексій Бределєв, ТІ

5) Свідчення богопосвяченого життя

18.00 – Велика Вечірня

 

8 листопада, неділя

09.00 - Утреня

10.00 - Архиєрейська Літургія

                – Молитва за покликання (Митрополита Андрея Шептицького)