День відкритих дверей в Львівській Духовній Семінарії Святого Духа
  • Пон, 28/12/2015 - 14:34

16 січня 2016 року відбудеться День відкритих дверей для абітурієнтів, що бажають вступати на підготовчий та перший курс Львівської Духовної Семінарії Святого Духа у 2016 році - Школа «Кандидатів на вступ до Малої Семінарії»
 
У програмі школи: Божественна Літургія, розповідь про життя в Семінарії, навчання, молитва, служіння у братствах та організаціях, буде можливість довідатися про особливості семінарійної формації на підготовчому курсі в Рудно, футбол, настільний теніс та інше.
 
Організатори школи просять попередньо повідомити про свою участь на електронну адресу ivanhlova@ukr.net (о. Іван Глова - префект Семінарії).
 
ЛЬВІВСЬКА ДУХОВНА СЕМІНАРІЯ СВЯТОГО ДУХА УГКЦ
(Адреса: м. Львів, вул. Хуторівка, 35)
 
Школа «Кандидатів на вступ до Малої Семінарії»
 
Програма
 
10:00 Реєстрація (о. Іван Глова та семінаристи),
 
10:30 Божественна Літургія (очолює — о. Ігор Бойко, співають брати семінаристи; сповідь: о.Євген Станішевський, спільна фотографія).
 
12:00 Екскурсія по Семінарії (брат Мар’ян Харчук і брат Андрій Пульс);
 
13:00 Розповідь про життя в Семінарії (о. Іван Глова): навчання, молитва, служіння у братствах та організаціях (Power point презентація про особливості семінарійної формації на підготовчому курсі в Рудно);
 
14:30 Спільний перегляд фільму у конференц-залі про Митрополита Андрея Шептицького.
 
16:00 Інформація про вступ до Семінарії (о. Володимир Крушельницький, о. Михайло
 
16:30 - 17:45 Футбол, настільний теніс, настільний футбол (обов’язково мати спортивний
 
18:00 Вечірня (о. Михайло Плоцідем),
 
18:45 Духовна наука (о Євген Станішевський),
 
З метою приготування обіду та вечері для учасників школи, ласкаво просимо попередньо повідомити про свою участь на електронну адресу: ivanhlova@ukr.net