«Львівська Політехніка» не виступає третьою особою у суді стосовно Святоюрського скверу
  • Втр, 07/07/2015 - 17:20

Прес-служба Національного університету «Львівська Політехніка» заявляє, що Університет не виступає третьою стороною у судовій справі щодо реконструкції Площі св. Юра у Львові.

«Як відомо, 3 червня 2015 року Галицький районний суд міста Львова відкрив провадження у справі за позовом Міжнародної благодійної організації «Екологія-Право-Людина» та двох осіб до Львівської міської ради та Курії Львівської архиєпархії УГКЦ про припинення дій, що призводять до знищення скверу та зелених насаджень на площі Святого Юра у Львові. Національний університет «Львівська політехніка» був залучений позивачами до участі у справі як третя сторона.

Адміністрація Університету повідомляє, що оскаржувані позивачами ухвали Львівської міської ради щодо реконструкції площі Святого Юра не порушують права навчального закладу, а відтак Університет не буде брати участі у цій справі як третя особа на стороні позивача.

З цього приводу на адресу Галицького районного суду скерована відповідна заява.» - йдеться у заяві прес-служби «Львівської політехніки».

Проте також йтиметься на прес-конференції ректора Національного університету «Львівська політехніка» професора Юрія Бобала, що відбудеться 8 липня 2015 року.

Місце проведення – ауд. 204 головного корпусу Університету (вул. Ст. Бандери, 12). Початок о 12:00.