Marvel реалізує «паритет» ЛГБТ: у вересні вийде комікс із людиною-павуком геєм
  • Суб, 09/07/2022 - 13:51

Легендарний автор коміксів «Marvel» не залишається в тилу розвитку сексуальної революції. Як стало відомо, у вересні цього року з’явиться видання із гомосексуальним людиною-павуком. «Його безстрашна жіноча ідентичність має ключове значення для того, ким він є», - оголосив автор коміксу.

Людина-павук у нових серіях носитиме ім’я «Web-Weaver» (ткач павутиння).

Власником видавництва і кінокомпанії «Marvel» є інший гігант розважальної сфери – «Disney». Ця корпорація зараз провадить відкриту політику, відповідно до якої гомосексуально-гендерна ідеологія повинна увірватись до світу дітей і заразити якомога більшу кількість розумів вірусом сексуальної революції.

Схожі вказівки щодо «паритетів» для представників осіб із порушеннями сексуальної орієнтації та статевої ідентичності мають незабаром з’явитись і в інших творах «Disney». Тим часом фірма вже проводить пропаганду сексуалізації дітей у своїх парках розваг, а також випустила на ринок лінію одягу для немовлят і дітей з назвою «Pride» («гордість»).

Про цю кампанію деморалізації з певним захопленням нещодавно розповідала президентка «Disney» Кері Берк: «Нас ніхто не зупинив, це було чудово. На мою думку, ніхто нам не перешкоджав, бо ми мали за ціль покоління Z і мілленіалів. Ми проводили таргетинг на молодші і, на мою думку, більш відкриті розуми – а тепер знаємо, як написав мені мій син: Покоління Z на 30-40% більш queer, ніж інші покоління, тому краще, щоб «Disney» з цим погодився».